Autómentő a nap 24 órájában!

1989 nyarán indítottam autómentő vállalkozásomat, majd 10 évvel később csatlakozott a céghez testvérem is. A családi vállalkozás a piaci igények figyelembe vételével folyamatosan fejlődött, fejlődik, és napjainkban minden igényt kielégítő autóparkjával áll ügyfelei rendelkezésére.

A 2000-es években elsősorban a nemzetközi piac kihívásainak igyekeztünk megfelelni, amelynek során bejártuk egész Európát. Több külföldi és magyar biztosítótársaság megbízására végzetünk autószállítást, és jelen vagyunk a hazai autómentés piacán. Szolgáltatásainkkal biztosítjuk ügyfeleink részére üzemképtelen, sérült gépjárműveiknek elszállítását, az általuk meghatározott helyre. Mindezt kellő tapasztalattal, szakmai hozzáértéssel, a lehető leggyorsabban tesszük, a legoptimálisabb szállítási módszer, eszköz használatával.

Megbízható partner autómentésben!

Autómentő gépjárműveink mindegyike nemzetközi műszaki vizsgával rendelkezik, így nem okoz problémát a külföldön üzemképtelenné vált gépjárművek hazaszállítása sem. A legnagyobb teherbírású autómentőnk 4,2 tonna raksúllyal rendelkezik. Szolgáltatási áraink a gépjármű súlya, valamint a szállítási távolság függvényében változnak. Külföldi szállítási igény esetén a szállítási díj a km távolság valamint az útdíj (pályadíj) figyelembevételével kerül meghatározásra, és a gépkocsin kívül négy személy ingyenes szállítására is lehetőséget biztosítunk.

Az autómentés szolgáltatási díja az ügyféllel történt egyeztetés alapján kerül meghatározása, figyelembe véve mindazon tényezőket, egyedi megoldásokat, amelyeket az ügyfél igényel.

Vonzáskörzetünk

Budapest XI., XVIII., XX., XXI., XXII. kerületei, Csepel sziget települései (Halásztelek, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetújfalu, Szigetszentmárton), valamint Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dunaharaszti, Dunavarsány, Taksony települések

Gépjárműve meghibásodott, üzemképtelen, karambolozott, autómentésre, munkagép,- hajószállításra van szüksége?

Hívjon minket!